FileList.3xforum.ro
Invitatii gratis , conturi filelist, probleme legate de situl filelist, conturi vip, totul despre filelist.io
Lista Forumurilor Pe Tematici
FileList.3xforum.ro | Inregistrare | Login

POZE FILELIST.3XFORUM.RO

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Sabina Profile
Femeie
22 ani
Bucuresti
cauta Barbat
22 - 60 ani
FileList.3xforum.ro / Ajutor FileList / Cont Furat si Probleme Cont!  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Alucard666
Membru nou

Inregistrat: acum 10 ani
Postari: 5
Salut! Am avut un cont filelist (alisbarosanul) dupa cineva mi l-a furat si nu am mai putu face rost de acel cont inapoi. Nu am mai putut intra pe el..nimic...Dupa cateva zile am rugat un grup sa-mi trimita o invitatie , mi-a trimis invitatie dar dupa a fost dezactivat deorece am conturi multiple.Dar daca celalalt a fost furat , si eu am facut rost de al cont(daca vreti si verificati ca nu am mai intrat pe el de mult) (celalt cont este SilenT123)
Mi-l activati?


pus acum 10 ani
   
Administrator
Administrator

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 204
Recovery email . Daca contul e al tau til recuperezi singur.

pus acum 10 ani
   
tobo
Membru nou

Inregistrat: acum 10 ani
Postari: 2
Buna. Nu ma mai pot loga dupa ce mi-a fost furat contul (tobo). Problema este ca primul email cu care a fost facut contul nu era al meu. Respectiva persoana mi-a dat doar username-ul si parola dupa care eu le-am schimbat. De respectivul nu mai pot da. Mai am vreo sansa sa-mi recuperez contul si daca da cum pot face asta?

pus acum 10 ani
   
tobo
Membru nou

Inregistrat: acum 10 ani
Postari: 2
Buna. Nu ma mai pot loga dupa ce mi-a fost furat contul (tobo). Problema este ca primul email cu care a fost facut contul nu era al meu. Respectiva persoana mi-a dat doar username-ul si parola dupa care eu le-am schimbat. De respectivul nu mai pot da. Mai am vreo sansa sa-mi recuperez contul si daca da cum pot face asta? Nu mai raspunde nimeni pe aici?

pus acum 10 ani
   
floryyn.2006
Membru nou

Inregistrat: acum 9 ani
Postari: 3
Salut.
Acu' 2 zile cand sa intru pe filelist imi apare parola incorecta,  dau recovery sa o schimb(adresa de mail pe care facusem contul  este ).
cand sa intru pe mail aici aceiasi problema:parola incorecta. Parola de la mail nu pot sa o recuper,cineva i-a asociat un numar de telefon pt resetare.
Cel mai tare ma doare ca nu mai pot intra pe filelist.

Desi am vazut ca nu luati in considerare solicitarile privind conturile furate  poate ajuta daca  zica ca  in ultimele 20 zile am intrat pe sit doar cu ip-ul 46.214.141.113, ultima oara am descarcat  filmul The.Giver.2014.720p.BluRay.x264-xiaofriend,  pe data de 15 octombrie am descarcat niste muzica (500 CLASSIC ROCK SONGS 1,  Best songs of the 60's 70's 80's and 90's, Scorpions.Moment.of.Glory).

Multumesc


pus acum 9 ani
   
floryyn.2006
Membru nou

Inregistrat: acum 9 ani
Postari: 3
am uitat sa zic....userul pe care nu mai pot intra este floryyn2006

pus acum 9 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la